BoekStartweek bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena

Foto: Bibliotheek CultuurPuntAltena
15 mei 2024, 17:29
Verlopen

ALTENA - In de week van 27 tot en met 31 mei organiseert de Bibliotheek CultuurPuntAltena verschillende activiteiten voor ouders en hun kinderen van 0 tot en met 2 jaar.

Tijdens de BoekStartweek krijgen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom in de Bibliotheek. In deze week organiseert de Bibliotheek verschillende activiteiten waarbij u samen met uw (klein)kind ontdekt hoe fijn het is om samen met boeken en taal bezig te zijn.

Samen met uw baby lezen is ontzettend leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van uw kind en het verhoogt de concentratie. Wanneer u vroeg begint met (voor)lezen, heeft uw baby hier een leven lang plezier van. Als u uw kind (gratis) lid maakt van de Bibliotheek, ontvangt u een BoekStartkoffertje. Hierin vind u 2 boekjes om samen te lezen. Meer informatie over de BoekStartweek vind u op bibliotheekaltena.nl/boekstartweek. Daar meld u uzelf ook aan voor de (gratis) activiteiten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl