Koninklijke Onderscheiding voor Wilma Wijgers

Foto: Archief
26 mei 2024, 14:01
Verlopen

HANK - Locoburgemeester Shah Sheikkariem reikte zaterdagavond 25 mei namens Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw Wilma Wijgers.

Mevrouw Wijgers is een van de oprichters van de brassband Altena Brass en is sinds de oprichting bestuurslid in meerdere functies en een van de drijvende krachten achter de stichting. Dankzij deze decoranda heeft de gemeente Altena en de provincie Noord-Brabant een brassband die uitkomt op het hoogst haalbare niveau in de amateur blaasmuziek. Altena Brass heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de Kampioensdivisie van Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), en als vaste deelnemer aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen, eveneens in de Kampioensdivisie.

De uitreiking  vond plaats tijdens het 25-jarig jubileumconcert van Altena Brass in ’t Uivernest in Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl