Nacompetitie wedstrijden voetbal

Foto: Archief
26 mei 2024, 17:04
Verlopen

ALTENA - De ontknoping van de voetbalcompetitie was afgelopen zaterdag nog ongekend spannend.

Kozakken Boys speelde zaterdag tegen Scheveningen. Het verschil met FC Lisse, nummer 18 in de competitie, was één punt. Plek 18 betekent degradatie en plek 17 nacompetie. Kozakken Boys wist uiteindelijk met 0-1 te winnen van Scheveningen en FC Lisse verloor haar wedstrijd. Kozakken Boys kan zich opmaken voor de nacompetie. Aanstaande woensdag wordt gespeeld tegen Blauw Geel’38 uit Veghel. Zaterdag is de return op De Zwaaier.

Achilles Veen moest zaterdag minimaal gelijk spelen tegen Dongen, maar keek lange tijd tegen een achterstand aan. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist in 2-2. Woensdag speelt Achilles Veen de eerste nacompetitie wedstrijd tegen Westlandia in Naaldwijk en zaterdag is de return. Vv Almkerk plaatste zich al eerder voor de nacompetitie en speelt zaterdag uit tegen Velo. Ook Woudrichem kan zich na de winst op directe concurrent Heukelum opmaken voor promotie voetbal en speelt dinsdag thuis tegen Groote Lindt en zaterdag is de return. vv Altena speelt zaterdag de eerste nacompetitiewedstrijd tegen Vuren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl