Open dag elektrische veerponten Riveer

Foto: Riveer
26 mei 2024, 13:40
Verlopen

REGIO - Sinds begin 2024 varen er twee elektrische veerponten op de trajecten van Riveer tussen Gorinchem - Werkendam en Gorinchem - Woudrichem. Bijzondere veerponten die men graag eens uitgebreid aan geïnteresseerde bezoekers laten zien.

Tijdens de open dag op 1 juni, georganiseerd door gemeente Altena, gemeente Gorinchem, gemeente Hardinxveld-Giessendam en Riveer, krijgen bezoekers een uniek kijkje achter de schermen en zijn bouwer Holland Shipyard en ontwerper Coco Yachts de hele dag aanwezig om er van alles over te vertellen. Bij de haltes van Werkendam, Hardinxveld-Giessendam, Sleeuwijk, Gorinchem en Woudrichem zal de veerpont steeds één uur liggen.

De veerpont is om 10.00 uur in Werkendam, om 11.15 uur in Hardinxveld-Giessendam, om 12.30 uur in Sleeuwijk, om 13.45 uur in Gorinchem en om 15.00 uur in Woudrichem. Op iedere locatie zijn de ontwerp en bouwer en vertegenwoordigers van de gemeenten aanwezig.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl