‘Vrienden van Altena’ festival op het Altena College

Foto: Archief
26 mei 2024, 13:24
Verlopen

SLEEUWIJK - Op vrijdag 7 juni vindt het ‘Vrienden van Altena’ festival plaats op en om de atletiekbaan achter het Altena College in Sleeuwijk.

Er komt een clown, er zijn kermisattracties, er zijn gigantische springkussens voor alle leeftijden, een hindernisbaan van 45 meter, een rodeostier, livemuziek en dj’s, foodtrucks, plaatselijke proeverijen, vrijwilligersorganisaties en nog veel meer. Ook vindt er tijdens het festival een hardloopwedstrijd plaats op de atletiekbaan voor groep 6,7 en 8 van de 2 Sleeuwijkse basisscholen.

De festivaltijden zijn van 13.00 tot en met 20.00 uur en het festival is voor alle leeftijden. Iedereen mag komen, van school, buiten school, familie. Iedereen is welkom. Dit festival wordt georganiseerd ter ere van het 100-jarig bestaan van het Altena College.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl