Verkeerscampagne in Uitwijk en Waardhuizen

Foto: Archief
29 mei 2024, 19:04
Verlopen

UITWIJK - De dorpsraad van Uitwijk-Waardhuizen organiseert in samenwerking met de bewoners en de gemeente Altena van 1 juni tot 30 juni opnieuw een verkeerscampagne.

Het doel van de verkeerscampagne is het verhogen van de veiligheid en het veiligheidsgevoel voor de bewoners en bezoekers van Uitwijk-Waardhuizen. Dit doen ze door de aandacht te vestigen op het gedrag van autobestuurders, vrachtwagenchauffeurs en bestuurders van landbouwvoertuigen in Uitwijk en Waardhuizen.

Vorig jaar hebben de kinderen van basisschool De Verrekijker verkeersborden laten maken. Daarnaast zullen er posters worden opgehangen ophangen en flyers verspreiden worden. Dankzij de acties van vorig jaar is de dorpsraad in gesprek gekomen met de Provincie Noord-Brabant. Zij onderzoeken samen met de gemeente Altena hoe de Kees Edelman-rotonde veiliger kan worden gemaakt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl