Wereldvredesvlam op de fiets naar Altena

Foto: World Peace Flame
2 juni 2024, 13:18
Verlopen

ALMKERK - Kom naar het ontstekingsmoment van de Vredesvlam in het Duyls Bos in Almkerk op zaterdag 15 juni.

Henk van Noorloos uit Andel is vanaf 3 juni op de fiets onderweg vanaf Langres in Frankrijk naar Rotterdam. Een tocht van zo’n 1000 kilometer. Op zaterdag 15 juni wil hij bij het eindpunt in Rotterdam het vuur ophalen in winkelcentrum De Groene Passage van de World Peace Flame en dit fietsend naar het Duyls Bos bij Almkerk brengen. Daar wordt dan een nieuwe Wereld Vredes Vlam ontstoken samen met bestuursleden van www.worldpeaceflame.org en www.duylsbos.nl. Iedereen is van harte welkom op zaterdagmiddag 15 juni om 14.00 uur, liefst op de fiets, bij Zijhof aan de Julianastraat 24 in Andel om daar samen op weg te gaan om de Vredesvlam in het Duyls Bos te gaan ontsteken.

De World Peace Flame is een symbool van vrede, eenheid en vrijheid, om mensen te inspireren en te laten ervaren dat ieder individueel mens een belangrijke rol kan spelen in het bereiken van vrede op elk niveau in de samenleving.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl