Workshop ‘Van gedoe naar begrip!’ bij De LimonadeBrigade

Foto: De LimonadeBrigade
2 juni 2024, 13:27
Verlopen

WERKENDAM - Op maandagavond 10 juni organiseert De LimonadeBrigade Altena de workshop ‘Van gedoe naar begrip!’ voor ouders/opvoeders.

Vind u het soms ook een uitdaging om een ontspannen sfeer te behouden tussen u en uw kind? Kom dan naar de workshop om inspiratie op te doen en zo het gedrag van uw kind en uzelf beter te leren begrijpen. We laten zien hoe u vanuit nieuwsgierigheid kunt onderzoeken wat de mogelijke redenen zijn achter het gedrag van uw kind of van uzelf. Men deelt informatie en gaan ook praktisch aan de slag met voorbeelden en directe ervaringen. Dit is een eerste stap naar een andere kijk op gedrag.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op maandagavond 10 juni naar Dorpshuis Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam. De inloop is vanaf 19.30 uur, zodat men om 19:45 uur kan beginnen. De workshop duurt tot ongeveer 21.15 uur. Aanmelden kan via altena@limonadebrigade.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl