Vrijwilligers gevraagd voor AltenaVoorElkaar

Foto: Surplus
11 juni 2024, 20:26
Verlopen

ALTENA - Afgelopen vrijdag werd het nieuwe platform AltenaVoorElkaar tijdens het Vrienden van Altena Festival feestelijk gelanceerd.

Op de website www.altenavoorelkaar.nl kunnen mensen die hulp nodig hebben én mensen die iets voor een ander willen doen met elkaar in contact treden. Het platform is onderdeel van NL voor elkaar, inmiddels het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland. Boodschappen doen voor je naaste, een boompje snoeien bij een oudere, hulp bieden bij een medemens die in problemen zit of gewoon iemand helpen met zijn huiswerk. Via AltenaVoorElkaar kan een match gemaakt worden. In de gemeente Altena konden inwoners tot voor kort aankloppen bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk met allerlei vrijwilligersaanvragen of andere vragen. Daar is nu AltenaVoorElkaar voor in de plaats gekomen.

Elvira van der Laan van Surplus is de coördinator van het nieuwe platform. Ze wil graag hulp krijgen van vrijwilligers om het platform als het ware mee te runnen. Ook voor het later nog in te richten fysiek inlooppunt kan ze nog krachten gebruiken.  Ze denkt dat het platform niet alleen zeer doeltreffend kan zijn voor allerlei vrijwilligersklussen maar ook doeltreffend kan zijn voor ondersteuning op gebied van zorg en welzijn. Voor alle informatie:www.altenavoorelkaar.nl , info@altenavoorelkaar.nl of bel 06 – 285 77 947.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl