Herdenking bij monument op De Roef

Foto: Archief
14 juni 2024, 17:28
Verlopen

SLEEUWIJK - Op 16 juni 1994 verongelukten eerste luitenant Walter Raaijmakers en tweede luitenant Mark ter Laag bij Sleeuwijk tijdens een trainingsvlucht met een Bolkow helikopter.

Afgelopen woensdag vond, dertig jaar later, een herdenkingsceremonie plaats bij het monument op De Roef in Sleeuwijk. De Commandant der Luchtstrijdkrachten, luitenant-generaal André Steur, legde een krans bij het monument. Na het blazen van de Last Post volgde een minuut stilte die werd afgesloten met het Wilhelmus. Aansluitend verschenen twee Apache gevechtshelikopters in het luchtruim boven de herdenkingslocatie voor een zogenaamde fly pass.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl