Drakenbootrace Almkerk afgelast

Foto: Archief
17 juni 2024, 22:12
Verlopen

ALMKERK - De komende editie van de Drakenbootraces in Almkerk gaat niet door.

De extreme regenval van de laatste weken is de oorzaak. Het weiland waarlangs de races worden gehouden is veranderd in een modderpoel. Auto’s, tractoren en vrachtwagens kunnen daardoor niet het weiland op. Ook voor het opzetten van tenten en foodtrucks is de grond te drassig. Dat alles maakt het lastig om het festijn op een goede en veilige manier door te laten gaan. De organisatie heeft tot het allerlaatste moment gewacht, maar ook de weersvooruitzichten voor deze week zijn niet al te best. Daarom is besloten om de Drakenbootraces voor zaterdag 22 juni af te gelasten. Jammer voor de ruim driehonderd deelnemers.

Maar volgend jaar een nieuwe kans. Dan staat op de vierde zaterdag in juni de Drakenbootraces in Almkerk weer op het programma.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl