Midzomeravondconcert Andels Fanfare Corps

Foto: Archief
17 juni 2024, 22:26
Verlopen

ANDEL - Het Andels Fanfare Corps onder leiding van Pieter Vandermeiren, geeft op 22 juni 2024 een spetterend midzomeravondconcert.

Speciaal voor dit voorjaarsconcert heeft AFC de Koninklijke Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Middelharnis-Sommelsdijk uitgenodigd om samen een prachtige avond vol muziek te verzorgen.Tijdens dit concert kunnen de bezoekers een gevarieerd programma verwachten. Het Andels Fanfare Corps zal onder andere het prachtige werk Sinfonietta No. 4 ten gehore brengen als een voorproefje van wat AFC later in het jaar zal spelen tijdens het concours in november. Daarnaast zullen er ook lichtere en bekendere werken gespeeld worden, zoals het zomerse Noche de Abril, het betoverende Nightglow en de klassieker uit de musicalwereld, Defying Gravity.

De locatie van het concert is de Tavenu in Nieuwendijk aan de Singel 16A. De deuren van de zaal zullen open gaan vanaf 19.15 uur. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is € 5,00 voor personen vanaf 12 jaar. De kaartjes zijn verkrijgbaar aan de zaal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl