Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden

Foto: Archief
17 juni 2024, 22:30
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 27 juni vindt weer een tweedehands boekenverkoop plaats bij Maaswaarden.

Komt u ook weer snuffelen in onze tweedehands boekwinkel. Dirk en Nel hebben alle lege plekken weer aangevuld met nieuwe voorraad. Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. De tweedehands boekenmarkt vindt plaats op donderdag 27 juni van 10.00 tot 12.00 uur. De locatie betreft Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de 3de etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400 of mailen b.noorloos@maaswaarden.nl

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl