Koninginnen van Werkendam

Foto: John Weeda, Weeda Media
26 juni 2024, 20:37
Verlopen

WERKENDAM - Afgelopen week werd er op het hoogste niveau van Nederland King & Queen of The Beach gespeeld in Amstelveen.

Op een speciaal voor deze gelegenheid aangelegd zandveld in het centrum van de stad deden de in Werkendam trainende spelers het erg goed. Jill Weeda uit Werkendam werd met haar gelegenheidspartner Leanne van Vegten tot koningin gekroond, zij mochten het hoogste treetje van het podium beklimmen.

Heel knap derde werd het team Benthe Essink/Lieke Gijsen. Zij trainen meerdere keren per week op de Copakadijk, en dat werpt duidelijk zijn vruchten af, zowel in de reguliere divisies als bij dit toernooi.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl