Plannen fusie vv Altena en vv Almkerk worden concreter

Foto: Archief
28 juni 2024, 20:51
Verlopen

ALTENA - VV Altena meldt dat een mogelijke fusie tussen voetbalverenigingen Almkerk en Altena steeds concreter wordt.

De fusie wordt versneld door de plannen van de gemeente Altena voor nieuwe woningen op de plek van de accommodatie van vv Almkerk. Een ander belangrijk onderdeel van de toekomstvisie is de verplaatsing van de sportaccommodatie in zowel Almkerk als Nieuwendijk. Op een groot nieuw sportpark aan de zuidzijde van de Alm zou ook plek komen voor tennisclubs LTV Almkerk en TV De Hei en korfbalvereniging ACKC.

Dit is het sein voor v.v. Altena en v.v. Almkerk om de verdere samenwerking richting de toekomst concreet te gaan maken. In de nabije toekomst zullen er dan ook diverse commissies opgericht worden om deze samenwerking in goede banen te leiden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl