Erfgoed Expositie in Woudrichem

Foto: Bibliotheek Altena
30 juni 2024, 13:42
Regio Info

WOUDRICHEM - Op zaterdag 1 juni werd de Erfgoedontmoeting bij het Stadsgidsengilde in Woudrichem georganiseerd. Foto’s die daar gemaakt zijn, kunnen tot en met 3 augustus bekeken worden in de bibliotheek in Woudrichem.

Deelnemers kregen tijdens de Erfgoedontmoeting een fotografieworkshop van Jan van Aartrijk en Frans Dansen. Daarna leidde een gids in klederdracht de groep langs belangrijke historische figuren en locaties van Woudrichem. Hier maakten deelnemers foto’s én vertelde het historische figuur zijn of haar verhaal. De gemaakte foto’s zijn te zien tijdens de Erfgoed Expositie in de bibliotheekvestiging in Woudrichem. De workshopgevers kozen uit alle foto’s een winnaar.

De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van de bibliotheek in De Werf in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl