Spionnenexpeditie met de BiebBoys bij de bibliotheek

Foto: BiebBoys.nl
30 juni 2024, 13:37
Regio Info

ALTENA - Zit jij in groep 5 tot en met 8 van de basisschool? Doe dan mee met de Spionnenexpeditie met de BiebBoys bij de bibliotheek.

De BiebBoys gaan dit jaar op spionnen expeditie. De grootste vijand van de BiebBoys, de Antilezer, laat namelijk met zijn nieuwe uitvinding boeken verdwijnen. Het is aan de BiebBoys om dit te stoppen. Help jij de BiebBoys om de Antilezer te verslaan? Kom tijdens openingstijden langs in de Bibliotheek en haal het Expeditie Doeboek bij de balie.

In Wijk en Aalburg en Woudrichem speel je de Spionnenexpeditie, wanneer je deze weet op te lossen ontvang je een tattoo! In Hank en Nieuwendijk is er geen Spionnenexpeditie, daar kun je wel het Expeditie Doeboek ophalen. Zo kun je zelf aan de slag!

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl