Workshop sonnetten schrijven op 27 augustus

Foto: Archief
30 juni 2024, 13:45
Regio Info

DUSSEN - Heeft u altijd al een gedicht willen schrijven, anders dan een Sinterklaasgedicht? Of bent u nieuwsgierig naar dichten? Dan is dit uw kans.

Op 27 augustus organiseert Bibliotheek CultuurPunt Altena een erfgoedontmoeting op Kasteel Dussen, waarbij u deelneemt aan de workshop sonnetten schrijven. U bent vanaf 18.45 uur welkom op de galerij voor koffie/thee/gebak. Om 19.00 uur maakt u kennis met het kasteel middels een rondleiding. Hierna neemt Leny van der Ham, docente Nederlands en dichter, u mee in de wereld van de poëzie.

Reis mee door Altena en maak kennis met het erfgoed dat de gemeente Altena rijk is. Het gezamenlijk erfgoed zit vol met geschiedenis, waardevolle verhalen en herinneringen die de moeite zijn om te ontdekken én door te geven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl