Kadernota 2025 vastgesteld door de gemeenteraad

Foto: Archief
5 juli 2024, 18:43
Verlopen

ALTENA - Dinsdag werd in de gemeenteraad de Kadernota 2025 behandeld. In de kadernota wordt het beleid voor de komende jaren besproken.

De raad riep het college op om een behoedzaam financieel beleid te voeren. Een behoedzaam financieel beleid betekent ook dat kritisch wordt gekeken naar uitbreiding van het aantal ambtenaren. Het college moet uiterlijk 1 oktober met argumenten komen waarom uitbreiding van het personeel noodzakelijk is. Het is vervolgens aan de raad daarover een besluit te nemen. Er moeten keuzes worden gemaakt, waarbij belangrijk is dat de meest kwetsbaren er niet de dupe van mogen worden.

De Kadernota werd uiteindelijk unaniem aangenomen. Het college gaat nu de begroting opstellen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl