Gemeente verleent omgevingsvergunning aan Hospice Altena

Foto: Archief
8 juli 2024, 21:13
Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK - De gemeente Altena heeft de omgevingsvergunning voor de bouw van een hospice in Sleeuwijk verleend.

Stichting Hospice Altena kocht het beoogde perceel aan de Vlietstraat in Sleeuwijk al eerder aan. Volgens voorzitter Fons Naterop van de stichting is de gemeente met het oog op het bezwaar- en beroepschriftentraject tegen de bestemmingsplanwijziging, extra zorgvuldig te werk gegaan door externe adviseurs in te schakelen.

Omwonenden kunnen binnen zes weken nog bezwaar aantekenen en een voorlopige voorziening aanvragen bij de Rechtbank in Breda. De vergunning geldt pas nadat de Rechtbank hierover een beslissing heeft genomen. Maar Naterop blijft hopen dat omwonenden die problemen hebben met de bouw van de hospice, met de stichting in gesprek willen om tot een oplossing te komen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl