Zomerfeesten Almkerk 2024 van 5 tot en met 17 augustus

Foto: Archief
9 juli 2024, 23:06
Verlopen

ALMKERK - Ieder jaar bruist Almkerk aan het einde van de zomervakantie met de Zomerfeesten. Voor editie 2024 is er weer een meer dan compleet programma opgezet.

De zomerfeesten worden afgetrapt op maandag 5 augustus met het Timmerdorp, puzzelritten en een 55+ Bingoavond. Donderdag 8 augustus is de eerste avond met muziek in de tent, want Van Dik Hout komt naar Almkerk. Daarna volgen de feesten Effe Serieus op vrijdag 9 augustus en Disco Snolly op zaterdag 10 augustus. Maandag 12 augustus is er een Drive-In Bioscoop en op woensdag 14 augustus is er een Foodtruck Festival. Donderdag 15 augustus zet de WC-Experience de tent op zijn kop en vrijdag 16 augustus is het tijd voor Harder Beats. Tot slot op zaterdag 17 augustus is er Bubbel Voetbal en de zomerfeesten worden ’s avonds afgesloten met een Hollandse Avond.

De zomerfeesten worden ieder jaar georganiseerd door werkgroep PLONS, als onderdeel van Stichting Jeugdwerk Almkerk ‘De Soos’. Kijk voor alle informatie en het complete programma wat sportief, creatief en muzikaal is, voor jong en oud, op de website www.zomerfeestenalmkerk.nl en op de Facebook pagina ‘zfalmkerk’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl