Informatiemarkt over valpreventie

Foto: Pixabay
10 april 2018, 11:25
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op 18 april van 13.00 tot 16.30 uur wordt er door de wijkverpleging van Aalburg een informatiemarkt over valpreventie georganiseerd. Het doel is om hierbij te laten zien en ervaren wat er gedaan kan worden om vallen te voorkomen.

Verschillende factoren spelen hierbij een rol zoals goed schoeisel, goed zicht, voldoende beweging en een veilige omgeving. Daarom zullen diverse partijen aanwezig zijn om hun steentje bij te dragen. Aanwezig zullen o.a. zijn de Fysiotherapeut, apotheek het Quadraat, de huisarts, podotherapie de Wit en schoenenspeciaalzaak Bronkhorst. U krijgt de mogelijkheid om uw schoenen te laten beoordelen, een drukmeting van uw voet te laten maken, hulpmiddelen te testen, een hindernisbaan af te leggen en veel meer. Deze informatiemarkt is voor iedereen toegankelijk.

Kent u iemand in uw nabije omgeving bijvoorbeeld vader, moeder of buren of bent u zelf in de afgelopen tijd gevallen? Dan bent u van harte welkom op deze informatiemarkt in d’Alburcht, Perzikstraat 14A te Wijk en Aalburg. De informatiemarkt over valpreventie is tot stand gekomen door samenwerking tussen Zorgplein Maaswaarden, Buurtzorg en Thebe.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl