Vrijwilligers gezocht voor Altena Actief

Foto: Pixabay
18 april 2018, 20:51
Verlopen

WERKENDAM - Voor een nieuwe project Altena Actief is men op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mensen met autisme willen begeleiden bij hun vrijetijdsbesteding.

Het project Altena Actief is een initiatief van MEE Plus regio Brabant Noord en Trema. Het project is ontwikkeld speciaal voor mensen vanaf 18 jaar met autisme, die moeite hebben met het invullen van hun vrije tijd of met het leggen van contacten. Het doel van het project is om voor kleine groepen mensen (minimaal 4, maximaal 6 personen) een maandelijkse activiteit te bieden die wordt georganiseerd en begeleid door vrijwilligers.

Vind jij het leuk om één keer in de maand op zaterdag een activiteit te gaan organiseren en begeleiden samen met een andere vrijwilliger en de groep, meld je dan aan. Wat vraagt Altena Actief van een vrijwilliger? Je wilt je in principe voor minimaal een jaar aan het project verbinden, je kunt rekening houden met de beperkingen van deelnemers, je kunt zelfstandig een activiteit organiseren samen met een andere vrijwilliger en je bent minimaal 18 jaar.

Heb jij interesse gekregen in deze vacature, neem dan vrijblijvend contact op met Annabel van Wijk van Trema Welzijn via e- mail: annabel.van.wijk@trema.org of via de telefoon: 0183-408444.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl