Verborgen verhalen verteld met Geronimo Stilton

Foto: Kasteel Dussen
2 mei 2018, 10:09
Verlopen

DUSSEN - Tweede pinksterdag, maandag 21 mei, kasteel Dussen, dat betekent natuurlijk: kastelendag. Een fantastisch evenement voor jong en oud, dit keer rond het thema ‘Verborgen Verhalen Verteld’. Ga je mee op zoek?

Je kunt op je zoektocht van alles tegenkomen en doen: je zult in elk geval de schrijversmuis Geronimo Stilton en zijn zus Thea vinden. Ze delen poottekeningen uit en de prijzen aan de winnaars van de verhalen-en kleurwedstrijd van de basisscholen in Altena. Je kunt dwalen door een reuze-groot doolhof waarin ook boekenfiguren zijn verstopt. Speel een spelletje, kom knutselen en laat je schminken. Op de markt en in het kasteel zijn demonstraties van o.a. bierbrouwer, tingieter, smid, papierschepper en boekbinder.

Slenter langs de kramen met kunst, boeken, speelgoed, sieraden, curiosa, etc. Vind een plekje op het terras om te genieten van een lekker hapje en drankje en van livemuziek van The Ferryman en Eibe & Laura. En van diverse meester-verhalenvertellers, zoals Peter Faber die je meeneemt in zijn vertellingen, je laat lachen en griezelen en voorleest uit ons eigen kasteelsprookje ‘Er was eens…’. Kijk vanaf je picknickkleed naar de bootjes op de gracht en geniet van het visserslatijn en het netten boeten. Kortom: het belooft weer een mooie pinksterdag te worden in kasteel Dussen.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl