Dauwlopen op Hemelvaartsdag

Foto: pixabay.com
6 mei 2018, 10:43
Verlopen

GIESSEN - Traditiegetrouw nodigt Altena Road Runners iedereen van harte uit voor het dauwlopen; of dauwrennen op 10 mei, Hemelvaartsdag.

Een recreatieve loop over verschillende afstanden, welke in overleg te bepalen zijn, rondom het land van ridder Dirk Loef van Horne en Jacoba van Beieren. Er wordt een aantrekkelijke training aangeboden met als afsluiting een uitgebreid Bourgondisch ontbijt. De kosten verbonden aan deze happening bedragen € 5,- per persoon.

De start is om 6.30 uur bij sporthal de Jager in Giessen. Verzamelen tussen 6.00 en 6.15 uur. Men verwacht rond 7.45 uur aan het ontbijt te beginnen. Deelname is voor alle lopers maar alleen na inschrijving via de intekenlijst op het prikbord in de Inloper. Maximaal kunnen er 60 personen aan deelnemen, dus meld je vroeg aan, want vol is vol. Alle verdere informatie via de website www.altenaroadrunners.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl