Vrouw zwaargewond bij val van steiger

Foto: regiowoudrichem
15 juli 2018, 10:08
Verlopen

WOUDRICHEM - Een vrouw is zaterdagavond rond 19.00 zwaar gewond geraakt door een val van de steiger van de Pannenkoekenboot in Woudrichem. Een ambulance en traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer is ter ondersteuning opgeroepen en heeft het slachtoffer mee omhoog geholpen.

Volgens omstanders wilde de vrouw iets pakken waarbij ze ten val kwam. Het slachtoffer is met de ambulance naar het dichts bijzijnde ziekenhuis vervoerd.

Door de massale toeloop van ‘kijkers’ en toeristen was het op de smalle weg en in de vesting erg druk. De politie bedankte na afloop van het incident het publiek via twitter: “Veel publiek. Dank u dat u begrip had voor de wegafsluiting en u flink ruimte maakte voor de hulpverleningsdiensten”.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl