Nomineren voor BizAwards Altena 2018 kan nog

Foto: Marijke Verhoef
8 augustus 2018, 10:03
Verlopen

ALTENA - Op 22 november 2018 worden in Altena opnieuw algemene ondernemersverkiezingen georganiseerd: BizAwards Altena 2018. Collega’s, zakenpartners, werknemers, vrienden en familie kunnen hiervoor hún favoriete ondernemer nomineren in de categorie Starter of Ondernemer van het Jaar.

“De trend is gezet”, jubelde winnaar Joan Hanegraaf van Oerlemans Plastics uit Genderen vorig jaar na afloop. “Het is echt heel professioneel aangepakt. De vragen van de jury, de pitches, de bedrijfsbezoeken, deze avond. Het is een heel mooi feestje voor iedereen.” Winnaar als Talent van het Jaar, Ralph Vermeulen van EQA Projects uit Werkendam, wist toen: “Wij dachten dat we niet zo bekend waren binnen Altena en waren verrast toen we hoorden dat we genomineerd waren. We voelen ons zeer vereerd.”

Op www.BizAwardsAltena.nl kunnen mensen ondernemers nomineren waarvan zij vinden dat deze zich op een bepaalde manier onderscheiden. Ook starters die zich onderscheiden door hun verfrissende aanpak, enthousiaste plannen of een innovatief product ontwikkelen, zijn te nomineren. Nomineren kan tot en met 31 augustus. Daarna buigt een deskundige jury zich over de lijst met namen en via verschillende rondes worden uiteindelijk twee winnaars bepaald.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl