Eerste Streekbieren Proeverij Woerkumer Bier

Foto: Woerkumer.nl
10 augustus 2018, 07:17
Verlopen

WOUDRICHEM - Onder de titel 'Pruuv 'm Maor' organiseert het Woerkumer Bier op 9 september haar ‘Eerste Streekbieren Proeverij' met medewerking van professionele- én amateur bierbrouwers uit de directe omgeving van het Land van Altena.

Er zullen meer dan 50 verschillende ambachtelijke bieren van minimaal 4 streekbrouwers te proeven zijn. Daarnaast heerlijke en stoere hapjes van de lokale horeca, gezellige muziek en ook lezingen over de rijke biergeschiedenis van het stadje Woudrichem. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten en er is een infomarkt over diverse duurzame projecten waar het Woerkumer Bier bij betrokken is.

De entree is gratis en iedereen is welkom. Je bent op 9 september van 13.00 tot 18.00 uur van harte welkom op het Arsenaal in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl