Bij scouting Hank is plaats voor jong en oud

Foto: Sander van Strien
1 september 2018, 18:04
Verlopen

HANK - De jaarlijkse open dag biedt ieder jaar weer een inkijkje bij wat er allemaal te beleven valt bij Scouting Hank. Ze proberen met deze dag eventuele nieuwe leden enthousiast te maken voor de scouting.

Op de open dag zijn er tal van activiteiten die bij de scouting horen, zoals touw knopen, zeilen hijsen, koken boven het kampvuur en een heuse stormbaan. De bezoekers kunnen zo een beetje proeven van alles wat Scouting Hank te bieden heeft.

Robin van Dongen geeft aan dat ze altijd op zoek zijn naar vrijwilligers, vooral mensen die elke week als leiding de scouting willen versterken zijn zeer welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl