Jong en oud doen mee aan Rollator race in Almkerk

Foto: Altena TV
12 september 2018, 19:29
Verlopen

ALMKERK - De rollator race in Almkerk bracht woensdagmiddag jong en oud bij elkaar en liet zien dat in beweging blijven voor iedereen belangrijk is.

Motregen zorgde er voor dat het racecircuit een beetje nat was, maar met de banden op de juiste spanning maakt dat helemaal niets uit. De eerste ronde werd gelopen door wethouders Paula Jorritsma (Woudrichem), John Bakker (Werkendam) en Pim Bouman (Aalburg). Daarna was het aan de jeugd om rondjes te lopen voor de sponsorloop. Met het opgehaalde geld kan de Riethorst Stromenland activiteiten organiseren voor de ouderen. Na een goede warming-up door sportcoach Mark Pulles was het de beurt aan de ouderen. De aanmeldingen kwamen niet alleen van verzorgingstehuis Altenahove, maar uit heel Altena, volgens Ton Damen van de Riethorst Stromenland.

Aan het einde van de rollator race waren er twee winnaars, namelijk mevrouw de Visser en meneer Govers. Volgend jaar is er misschien weer een editie, maar die kan ook plaatsvinden bij een van de andere verpleeghuizen in Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl