Provinciaal bestuurder energie komt naar Altena

Foto: Progressief Altena
17 september 2018, 17:54
Verlopen

WOUDRICHEM - Steeds meer mensen zien de economische, maatschappelijke en milieuwaarde van een energieneutraal Altena, maar alle middelen hebben voor- en nadelen. Hoe pakken we het aan?

Gedeputeerde Energie Anne-Marie Spierings komt naar Woudrichem. Tijdens de debatavond Altena Energieneutraal, georganiseerd door Progressief Altena, gaat zij met betrokken bewoners in gesprek over de mogelijkheden van het provinciale energiebeleid. Jack Doomernik is Lector smart energy op Avans Hogeschool in Breda. Hij gaat inhoudelijk in op de voor- en nadelen van onder meer wind- en zonneparken. Luc van Tiggelen is gemeenteraadslid op het eiland Ameland, koploper in Nederland. Hij inspireert met praktische lessen van de energie coöperatie op Ameland.

Progressief Altena streeft naar een Energieneutraal Altena. Om het debat van voldoende kennis en deskundigheid te voorzien wordt actief kennis van buiten naar onze gemeente gehaald. Belangstellenden kunnen zich voor 28 september aanmelden via info@progressiefaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl