‘Rust- ruis- of rumoerruimtes’ in nieuwe gemeentehuis in Almkerk

Foto: Archief
4 oktober 2018, 08:52
Verlopen

ALMKERK - Het pand van de Rabobank aan de Sportlaan in Almkerk wordt vanaf deze maand verbouwd tot het nieuwe gemeentehuis van Altena. Daarvoor is ruim 1,1 miljoen euro uitgetrokken.

Het interieur van het bankgebouw verandert in een kantoor waar ambtenaren kunnen kiezen uit ‘rust- ruis- of rumoerruimtes’. De Rabobank blijft ook in het pand gevestigd. Het nieuwe gemeentehuis wordt, na de aanpassingen, op 21 december opgeleverd. Daarna volgt de verhuizing. De bedoeling is dat het op 2 januari in gebruik genomen wordt, tegelijk met de tijdelijke locatie in Wijk en Aalburg en de vier ‘wijklocaties’ die verrijzen in Woudrichem, Wijk en Aalburg, Werkendam en Hank.

De wijklocaties zijn bedoeld voor ambtenaren die geregeld naar buiten moeten voor hun werk. Ook inwoners kunnen op de wijklocaties terecht voor afspraken met de gemeente. De geldautomaten zullen bij het Rabobank-kantoor verdwijnen. In plaats daarvan komt er een geldkiosk aan Het Verlaat. Die kiosk is vanaf 26 oktober in gebruik.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl