Voorarrest verlengd na drugsvondst in juni

Foto: Archief
17 oktober 2018, 06:26
Verlopen

VEEN - Het voorarrest van een 26-jarige vrouw uit Veen en haar 24-jarige vriend is maandagmiddag verlengd. De rechtbank in Breda zag nog geen aanleiding om het voorarrest op te heffen.

In de woning aan de Hubertus Schreudershof in Veen vond de politie op 29 juni flinke hoeveelheden drugs. Behalve de twee geliefden werd ook een 46-jarige man uit Culemborg aangehouden. Ook hij blijft voorlopig vastzitten. Justitie denkt dat de man uit Culemborg een drugshandelaar was die ook het duo uit Veen aanzette tot de handel in drugs.

In de woning in Veen vond de politie 4,4 kilo speed, 285 xtc-pillen en 187 gram hennep. Bij de Culemborger thuis werd nog eens vijf kilo speed gevonden. Burgemeester Naterop van de gemeente Aalburg deed de woning voor drie maanden op slot, de woningcorporatie zegde de huurverbintenis op. In december is er in Breda opnieuw een tussentijdse rechtszaak. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl