Einde horrorkruising bij Andel lijkt in zicht

Foto: CDA Altena
25 oktober 2018, 09:13
Verlopen

ANDEL - De veelbesproken gevaarlijke kruising Hoge Maasdijk-N322 bij Andel lijkt zijn langste tijd gehad te hebben.

Door inzet van statenlid Roland van Vugt, wethouder Renze Bergsma, raadslid Ad de Graaf en de constructieve opstelling van gedeputeerde Christophe van der Maat is realisatie van een rotonde aanstaande. Gemeente en provincie dragen daarbij samen bij aan de kosten. Vanuit de provincie is een bedrag van 1 miljoen euro beschikbaar.

Men gaat ervan uit dat de rotonde in 2019 gerealiseerd kan worden. Voor alle weggebruikers, de fietsende scholieren in het bijzonder, wordt de oversteek hierdoor een stuk veiliger. Dat is winst voor iedereen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl