Yves de Boer: “Dubbeldekker rijdt als rijdend stembureau rond”

Foto: Archief
4 november 2018, 13:38
Verlopen

ALTENA - Waarnemend burgemeester Yves de Boer van de gemeente Werkendam liet vrijdag in een gesprek met Altena TV weten er alles aan te doen om de inwoners van Altena naar de stembus te krijgen op 21 november.

Yves de Boer is als burgemeester van de grootste gemeente in Altena verantwoordelijk voor het verloop van de verkiezingen. In Altena zal ook een dubbeldekker rondrijden als rijdend stembureau. Dat stembureau staat op plekken zoals onder meer op de Kromme Nol in Wijk en Aalburg. Mensen kunnen dus onderweg naar werk of school ook in de bus stemmen.

Jonge kiezers die voor het eerst mogen gaan stemmen krijgen van Yves de Boer allemaal een persoonlijke uitnodiging in de vorm van een ansichtkaart om te komen stemmen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl