Foto: Bert NoorloosPeta Bouman bakt lekkerste taart tijdens ‘Heel Maaswaarden Bakt’ Verlopen

Peta Bouman bakt lekkerste taart tijdens ‘Heel Maaswaarden Bakt’

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 15 november was Zorgplein Maaswaarden het toneel voor de eerste editie van Heel Maaswaarden Bakt.

Onder leiding van juryvoorzitter en bakker Gerard Hardeman uit Wijk en Aalburg werden een tiental taarten beoordeeld op onder andere smaak en vormgeving. Na rijp beraad werd de taart van Peta Bouman uit Wijk en Aalburg als lekkerste en mooiste gekozen. Zij mocht een dinercheque voor 2 personen bij restaurant de Waard in ontvangst nemen. Tweede werd Desiree Marijnissen uit Breda en de taart van Bep Thur uit Wijk en Aalburg kreeg de derde prijs. Voor alle deelnemers was er een leuke attentie.

Na de beoordeling door de jury mochten ook alle belangstellenden de baksels proeven. Daarnaast kregen de aanwezigen van Gerard Hardeman nog wat tips en tricks die zij kunnen gebruiken voor de tweede editie van Heel Maaswaarden Bakt die in 2019 wordt georganiseerd.

Geplaatst op: 25 november 2018

Meer nieuws? Nieuwsoverzicht chevron_right

Peta Bouman bakt lekkerste taart tijdens ‘Heel Maaswaarden Bakt’ Verlopen

Automobilist belandt op zijkant in Veen

Gepubliceerd op: 17 april 2025
Peta Bouman bakt lekkerste taart tijdens ‘Heel Maaswaarden Bakt’ Verlopen

Examenstunt in Wijk en Aalburg loopt volledig uit de hand

Gepubliceerd op: 16 april 2025
Peta Bouman bakt lekkerste taart tijdens ‘Heel Maaswaarden Bakt’ Verlopen

Altena krijgt certificaat Dementievriendelijke Gemeente

Gepubliceerd op: 15 april 2025
Peta Bouman bakt lekkerste taart tijdens ‘Heel Maaswaarden Bakt’ Verlopen

Twee nieuwe abonnementsvormen bij Stichting De Bergsche Maasveren

Gepubliceerd op: 15 april 2025
Peta Bouman bakt lekkerste taart tijdens ‘Heel Maaswaarden Bakt’ Verlopen

Brand in aanbouw woning in Rijwijk

Gepubliceerd op: 15 april 2025
Peta Bouman bakt lekkerste taart tijdens ‘Heel Maaswaarden Bakt’ Verlopen

Biesbosch onder vuur: schoolklassen beleven WOII van dichtbij

Gepubliceerd op: 15 april 2025