Kerstzang bij kaarslicht in Aalburg

Foto: Wijnand van der Hoeven
12 december 2018, 10:31
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Enkele weken na het indrukwekkende concert van de Messiah van Händel staat er een nieuw concert van het kamerkoor Collegium Altena op de agenda.

Op 20 december zingen zij in het Oude Kerkje van Aalburg, nu zonder orkest, maar wel weer onder muzikale leiding van organist en dirigent Aart Bergwerff. Naast bekende kerstliederen om mee te zingen, staan er schitterende Christmas Charols op het programma die u mee zullen voeren in de sferen van een Engels kerstfeest. Het inmiddels geroemde kamerkoor Collegium Altena, zingend in de prachtige akoestiek van het oudste kerkje van Altena, zal zorgen voor een mooi sfeervol kerstconcert. Op het programma staan o.a. werken uit de bundel Charols and Lessons die bekend zijn geworden door de prachtige uitvoeringen van Kings College uit Cambridge.

Kaarten voor het concert kunt u reserveren op www.collegiumaltena.nl of kopen bij de ingang van de kerk. De aanvang van het concert is op donderdag 20 december om 20.00 uur. U vindt de Oude kerk Aalburg aan de Maasdijk 57 in Wijk en Aalburg. De kaarten kosten 10 euro en dit is inclusief een passende consumptie na afloop van het concert.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl