Rick Adjei nieuwe trainer Kozakken Boys

Foto: Website www.kozakkenboys.nl
12 december 2018, 11:09
Verlopen

WERKENDAM - Rick Adjei is met ingang van volgend seizoen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Kozakken Boys. Michel Langerak maakt het huidige seizoen af in Werkendam. Dat schrijft de Werkendamse voetbalclub op hun website.

Technisch Directeur Kees Spaan: “Rick is een jonge gedreven trainer die de afgelopen jaren uitstekend werk heeft geleverd bij Unitas. Hij liep dit seizoen bij ons stage in het kader van zijn UEFA A cursus en maakte daarbij op ons een hele goede indruk. We hebben daarop verschillende gesprekken met Rick gevoerd en zijn ervan overtuigd dat hij voor ons de juiste man op de juiste plaats is. Met Rick gaan we volgend jaar verder bouwen aan de ploeg en daar heeft zowel de TC als het bestuur veel vertrouwen in.”

Michel Langerak zal tot het einde van het seizoen aanblijven als trainer. Spaan: “Michel stapte op een moeilijk moment in, maar we zijn zeer tevreden over zijn aanpak en manier van werken met de spelersgroep.” De 35-jarige Rick Adjei is momenteel actief bij Unitas uit Gorinchem waarmee hij tweemaal promoveerde en nu uitkomt in de Hoofdklasse Zondag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl