Foto- en filmpresentatie Oud Woerkum

Foto: Oud Woerkum
15 december 2018, 13:52
Verlopen

WOUDRICHEM - Ook dit jaar organiseren Aart en Anja de Joode, verzamelaars van Oud Woerkum in samenwerking met Kim en Karin Hak van het Rondeel op zondag 23 december een fotopresentatie over de Woerkummers uit het Woudrichem voor 1970.

Deze beelden worden vertoond op een groot videoscherm. Alle foto’s zullen gepaard gaan met een toelichting. Dit jaar zullen er vele zoekplaatjes voorbij komen, waarbij inbreng van het publiek zeer welkom is. Tevens zijn deze nieuwe gegevens dan weer een aanvulling op de site van Aart en Anja, OudWoerkum.nl. Als aanvulling tijdens deze middag zullen er twee oude films uit de jaren ’50 worden vertoond.

Arie Metz, Woerkums verhalenverteller, zal deze middag aanwezig zijn om Woerkumse verhalen te vertellen. Een ieder weet dat dit zal worden gedaan op de gezellige en smeuïge manier zoals alleen Arie dat kan. Op zondagmiddag 23 december 2018 begint de presentatie om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De zaal gaat om 13.15 uur open. Toegang voor deze middag is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl