3FM Serious Request komt ook naar de studio van Radio A-FM

Foto: Website NPO 3FM
21 december 2018, 11:39
Verlopen

HANK - Afgelopen dinsdag is 3FM Serious Request van start gegaan. 3FM Serious Request 2018: Lifeline is helemaal nieuw van opzet en komt dit jaar ook in Hank, Nieuwendijk en Sleeuwijk.

Dit jaar dus geen Glazen Huis, maar in de week voor kerst lopen teams van twee 3FM dj’s, 24 uur per dag een barre tocht door heel Nederland. Op zaterdagavond 22 december zal het dj-team bestaande uit Jorien Renkema en Rob Janssen via de Keizersveerbrug bij Raamsdonkveer Altena betreden en via Hank, Nieuwendijk en Sleeuwijk naar Gorinchem gaan lopen. Omstreeks 22.00 uur zullen beide dj’s ook de studio van Radio A-FM bezoeken. Wil je de dj’s toejuichen, je steun aan de actie bekendmaken of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar de studio van Radio A-FM te vinden aan de Brasser 1 in Hank. Kom op tijd, want afhankelijk van de omstandigheden en ‘oponthoud onderweg’ kunnen de dj’s mogelijk ook al wat eerder aankomen.

Radio A-FM zal uiteraard live verslag doen van dit bezoek en daarom is zaterdagavond tussen 20.00 en 23.00 uur een speciaal live-programma te horen over dit bezoek. Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl