CFM/Transito komt niet best uit de winterstop

Foto: Archief
19 januari 2019, 06:20
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito begon 2019 met een uitwedstrijd tegen Futsal Apeldoorn 2, dat zevende staat in de 1e Divisie B. De Werkendammers kwamen niet best uit de winterstop en verloren de wedstrijd in Apeldoorn met 6-4.

De eerste kans van de wedstrijd was voor CFM/Transito, maar Kevin Cornet verzuimde om de score te openen. Iets wat hem later ongelukkig wel in eigen doel lukte. Via twee uitgespeelde kansen door de thuisploeg stond er daarna al snel 3-0 op het scorebord. Via Gerard van den Adel scoorde CFM/Transito nog voor rust, waardoor er nog hoop was op een goede afloop in de tweede helft.

Die goede afloop leek in de tweede helft alweer snel ver weg, na de 4-1 van de thuisploeg. Toch ging de thuisploeg niet goed om met de voorsprong, en dankzij veel overtredingen kwam CFM/Transito weer helemaal terug in de wedstrijd via twee doelpunten van Kevin Cornet en een goal van Chamith van Vuuren. De Werkendammers verzuimden echter om door te drukken en zagen de winst in de laatste minuten van de wedstrijd naar Futsal Apeldoorn 2 gaan.

Komende vrijdag speelt CFM/Transito weer een thuiswedstrijd in De Crosser in Werkendam. Om 20.00 uur is Madereros C.F. de tegenstander, waar in de uitwedstrijd eerder dit seizoen met 2-3 van werd gewonnen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl