Koninklijke Onderscheiding voor de heer Schreuders uit Giessen

Foto: Gemeente Altena
2 februari 2019, 21:30
Verlopen

VEEN - Zaterdag 2 februari mocht burgemeester Fränzel namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander bij de 62-jarige heer J. Schreuders uit Giessen de versierselen van een Koninklijke Onderscheiding opspelden. De heer Schreuders is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De uitreiking vond plaats tijdens de koor- en samenzang dankdienst in de Nederlands Hervormde kerk in Veen. De heer Schreuders is al sinds 1979 voorzitter van de Christelijke gemengde zangvereniging De Lofstem in Veen. Hij is niet alleen voorzitter, maar hij zorgt er ook voor dat de zangavonden perfect verlopen. Van het klaarzetten van de stoelen tot het openen en sluiten van de avond. Zelfs haalt en brengt hij leden die eventueel geen vervoer hebben.

Ook was hij in het verleden Lid van de Kerkenraad van de Nederlandse Hervormde Kerk Giessen, (jeugd)Ouderling en diaken en bezoekt hij zieken en mensen met problemen. Daarnaast was hij tientallen jaren mantelzorger voor zijn zoon, zijn ouders (inmiddels alleen vader) en schoonouders.

Foto’s: Gemeente Altena

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl