Praiseavond in jongerencentrum De Pomp

Foto: Archief De Pomp
15 april 2019, 20:00
Verlopen

ALMKERK - Zaterdag 20 april is er een praiseavond in jongerencentrum De Pomp een avond vol toffe muziek verzorgd door muzikanten uit De Pomp zelf. Op deze dag voor Pasen zal men uiteraard stilstaan bij de dood en opstandig van Jezus.

De zaal gaat deze avond al om 19.45 uur open en de avond begint om 20.15 uur. De praiseavond is rond 21.30 uur afgelopen. Na afloop kun je nog even blijven hangen om wat te chillen of een spelletje te spelen.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar contact@depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl