College Altena gaat een aantal portefeuilles anders verdelen

Foto: Archief
2 juli 2019, 17:27
Verlopen

ALMKERK - Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Altena heeft besloten een aantal portefeuilles anders te gaan verdelen.

Het college geeft aan dat dit gebeurd naar aanleiding van de ervaring van het eerste halfjaar en de evaluatie die heeft plaatsgevonden. Het gaat om een aantal praktische aanpassingen. Onderwijs gaat, exclusief leerlingenvervoer, van wethouder Tanis naar wethouder Van der Ven. Hierdoor wordt bereikt dat onderwijs en onderwijshuisvesting bij één portefeuillehouder is belegd.

Het onderdeel Wonen gaat van wethouder Van der Ven naar Wethouder Tanis. Het onderdeel mobiliteit gaat van wethouder Van Oosten naar wethouder Tanis, waardoor mobiliteit en de A27 weer gekoppeld zijn bij één portefeuillehouder. De wijzigingen gaan in na het zomerreces op 19 augustus 2019.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl