Dag van de ouderen op donderdag 26 september 2019

Foto: Trema Welzijn
7 juli 2019, 14:17
Verlopen

WOUDRICHEM - Net als voorgaande jaren organiseert Trema Welzijn een boottocht in het kader van de Dag van de Ouderen. Velen van u maakten in de afgelopen jaren gebruik van deze activiteit.

Het wordt een gezellige dag aan boord van de ‘Zilvermeeuw’. Men scheept in om 09.00 uur buiten de waterpoort te Woudrichem. De vaarroute is richting Heusden en via de sluis van Sint Andries weer terug naar Woudrichem. Als de trossen zijn losgegooid start de dag met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Rond het middaguur wordt er een heerlijke lunch opgediend en ’s middags is er een verloting met mooie prijzen. Deze dag zorgen de accordeonisten van Altena Musica voor de muzikale noot.

Na een mooie dag hoopt men om ongeveer 16.30 uur weer af te meren in Woudrichem. Deze boottocht is voor de ouderen van voormalig gemeente Woudrichem van 55 jaar en ouder. Heeft u een rolstoel of een rollator graag doorgeven bij de boeking. De kosten bedragen € 30,00. U kunt zich opgeven bij Trema Welzijn tot 13 september 2019 via 0183-408444 of receptie@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl