Sporten tijdens de zomervakantie met Vakantiesport Altena

Foto: freeimages.com
25 juli 2019, 16:49
Verlopen

ALTENA - Tijdens de zomervakantie is er vakantiesport voor de kinderen van de basisscholen op diverse plaatsen in de gemeente Altena. Deze activiteiten worden georganiseerd door de Sportcoaches in Altena.

Ga in groepsverband lekker bewegen met leeftijdsgenoten in een van de sporthallen bij jou in de buurt. Fijn indoor golfen of slingeren aan de ringen. Kijk op onderstaand schema of op de Facebook pagina www.facebook.com/sportcoachaltena/ voor alle data in juli en augustus.

Meedoen is gratis. Voor kinderen in de groepen 1 t/m 4 zijn de sporten tussen 09.30 en 10.30 uur. Voor de groepen 5 t/m 8 van 11.00 tot 12.00 uur. Aanmelden vooraf is wel verplicht. Doe dit via sportcoach Mark Pulles op m.pulles@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl