Open dag Kozakken Boys op 24 augustus

Foto: Archief Radio A-FM 2018
3 augustus 2019, 12:35
Verlopen

WERKENDAM - De voorbereiding op de nieuwe competitie is volop aan de gang, maar achter de schermen wordt er ook druk gewerkt aan de voorbereiding van de Open Dag bij Kozakken Boys op zaterdag 24 augustus.

Tijdens de jaarlijkse open dag loopt Sportpark De Zwaaier in Werkendam vol met mensen die de club een warm hart toedragen. De deuren gaan om 09.45 uur open waarna de (jeugd) voorzitter de opening zal verzorgen. In de ochtend spelen de jeugdteams. Om 11.30 uur is er een kids persconferentie met trainer Rick Adjei. Om 12.00 uur speelt Kozakken Boys 3 vs Kozakken Boys 5 en om 15.00 uur start de competitie in de 2e divisie met de wedstrijd Kozakken Boys 1 vs T.E.C Tiel 1. De ‘derde helft’ wordt feestelijk met een optreden van Willem de Jong.

Gedurende de open dag zijn er verder springkussens, je kan je laten schminken of een glittertattoo laten zetten en natuurlijk ben je vrij om het sportpark te bekijken. Tijdens deze dag zal Radio A-FM een live radio uitzending verzorgen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl