Zomerfeesten in Genderen van 19 t/m 24 augustus

Foto: Facebook Oranjevereniging Juliana
5 augustus 2019, 17:40
Verlopen

GENDEREN - Oranjevereniging Juliana Genderen heeft voor de zomerfeesten van 19 t/m 24 augustus weer een gezellig programma samengesteld voor jong en oud.

Op maandag 19 augustus start vanaf 18.00 uur de wandeltweedaagse in de afstanden 5 en 10 kilometer. Om 19.30 is er bingo voor de 55 plussers. Op dinsdag 20 augustus is de afsluiting van de wandeltweedaagse en om 19.00 uur is er kinderdisco. Om 20.30 uur draaien er DJ’s voor de jeugd. Woensdag 21 augustus is er vanaf 12.15 uur een kindermiddag en om 18.45 uur worden er hardloopwedstrijden gehouden en de ‘5 Mile van Genderen’. Donderdag 22 augustus staat het ‘Genders buffet’ om 17.30 uur gepland. Aansluitend kan je om 20.00 uur deelnemen aan de DropsQuiz. Vrijdag 23 augustus is het Genderen Live! met muziek van Guns N’ Roses, Simple Minds en AC/DC. Tot slot op zaterdag 24 augustus is er overdag kinderrommelmarkt, kofferbak verkoop, een volleybal toernooi en wordt er een toertocht met klassieke brommers verreden. Tijdens de Hollandse Avond sluiten Frans Duijts, Sieneke, Johnny Gold, Jannes, Peter Beense en Django Wagner de avond feestelijk af.

Kijk op de website https://oranjeverenigingjuliana.nl/ voor alle programmadetails en informatie over de kaartverkoop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl