Twee gewonden bij ongeval met sloopauto

Foto: Archief Altena TV
8 augustus 2019, 13:52
Verlopen

RIJSWIJK - Bij een ongeval met een sloopauto op een weiland aan de Hazenkamp in Rijswijk zijn woensdagavond een 46-jarige vrouw en haar 13-jarige dochter gewond geraakt. Zij werden met ambulances naar een ziekenhuis vervoerd.

De 46-jarige bestuurder, de echtgenoot van de 46-jarige vrouw en vader van het meisje had alleen last van zijn schouder. Een agent van het team Verkeer is ter plaatse gekomen om de toedracht te onderzoeken. Kennelijk werd op het weiland met vijf sloopauto’s gereden ter voorbereiding van een autovoetbalwedstrijd die aanstaande zaterdag gehouden wordt. De auto met de slachtoffers is daarbij vermoedelijk in de sloot gekomen en daarna over de kop geslagen.

Het autovoetbal wordt zaterdag 10 augustus gehouden in Almkerk als onderdeel van het programma van de zomerfeesten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl