Weekendafsluiting A27 tussen Hooipolder en Werkendam

Foto: Archief
17 augustus 2019, 14:57
Verlopen

ALTENA - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A27 tussen knooppunt Hooipolder en afrit (23) Werkendam in de richting van Gorinchem. Hierdoor is van zaterdag 31 augustus 21.00 uur tot maandag 2 september 2019 05.00 uur de A27 tussen knooppunt Hooipolder en afrit (23) Werkendam afgesloten.

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid. De oprit naar Gorinchem bij Werkendam/Sleeuwijk is geopend. Doorgaand verkeer richting het Noorden rijdt om via het Oosten over de A59/A2/A15 of via het Westen via de A59/A16/A15.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl